Enota Ribiška ponovno odprla svoja vrata

vrtec_ivana_glinska_ribiska_pigac_si__MPP5879

Enota Ribiška je ponovno zaživela s smehom in veseljem otrok in vseh zaposlenih. V enoti so organizirani štirje oddelki; dva oddelka prvega in dva oddelka drugega starostnega obdobja.

Na voljo je 70 mest za otroke, za katere skrbi devet strokovnih delavcev. Povpraševanje staršev za vpis otrok v vrtec je bilo izjemno veliko, tako da so vsa razpoložljiva mesta v enoti Ribiška v celoti zasedena.

Za otroke in zaposlene je delo v prenovljenih prostorih varnejše in prijetnejše, ponovno pa sta se razbremenili enoti Kosarjeva in Smetanova, ki sta v času obnove poskrbeli za otroke iz enote Ribiška.

Opravljena dela so zajela sanacijo in obnovitev strojnih inštalacij, opleske notranjih prostorov, brušenje in lakiranje parketov, obnovo notranjih vrat in sanitarij.

Nabavljena je bila nova notranja oprema za igralnice in skupne prostore, izvedena je bila montaža novih senčil na južni strani enote. V celoti je bila nameščena nova oprema v razdelilni kuhinji, prav tako so bila nameščena nova svetila.

Dogodek smo v vrtcu prijetno popestrili s krajšim kulturnim programom, ki so ga izvedli otroci vrtca ob pomoči strokovnih delavcev. Dogodka so se udeležili župan Saša Arsenovič, podžupanja Alenka Iskra ter predstavniki Urada za vzgojo in Službe za investicije Mestne občine Maribor.